marți, 31 ianuarie 2012

Vrancea again

Când: 07.11.2011

Cine: Cipri, Bălan, Bogdan mic, Gabi Munteanu, Andi, Daniela şi eu

La ultima ocazie când am urcat sus pe Lăcăuţi, stabilisem cu nea' Bujor că peste 2 săptămâni revenim în vizită sus la staţie. Aşa că ne-am organizat puţin şi astfel i-am avut alături de noi pe câţiva dintre colegii de suferinţă de la CPNT Braşov.
Aşa deci, plecat-am 5 din Sfântu, cu maşina lu' Cipri....pe drum n-am avut evenimente, cu excepţia aceluia când i-am gazat pe baieţi cu spray-ul de piper. Tuşeau toţi de-i lua naiba cu capul pe geam, eu cu greu m-am abţinut deşi stăteam în spate pe mijloc...până la urmă s-au prins băieţii, ocazie cu care mi-au umplut frigiderul cu carne.Între timp urcat-am destul de repede....sus am făcut un mic (mare) ospaţ, timp în care ne-am bucurat de vremea superbă de care aveam parte. De pe Lăcăuţi, pe vreme bună, poţi vedea Curbura şi Meridionalii până-n spre Cozia. Dupa ospaţ eu am coborât din nou până in Comandău, ca să nu las fetele să urce singure.
După ce ne-am regăsit iarăşi sus, ne-am întins puţin la poveţti cu meteorologul, apoi eu cu Bălan am urcat pe ditai schela la o sedinţa foto, unde am cam îngheţat. Coborârea spre Comandău am făcut-o uşor uşor, la lumina frontelei.
O să las deci pozele să vă încânte

E frigălău la Comandău

Pure nature


ElefănţelulPenteleul, peste un ocean de brazi

Festin 

Zâmbăreţele


Acelaşi Penteleu, în lumina apusului

Marea clocoteşte

Bălan în urcareApus peste staţia meteo


Spiritual

Ture senine!

PS: povestea lui Bălan, in care veţi vedea pozele făcute de el şi pe care eu nu le-am primit :))))