miercuri, 7 decembrie 2011

The road to Ironman

Printre cuvinte, tin sa anunt ca au inceput mici-mari schimbari si suntem foarte ocupati. Nu intrebati cu ce, ca nici eu n-am idee. Cert e ca suntem in urma. De aceea, de azi incolo vom pune mereu prima data postarile de la evenimentele de actualitate, urmand ca pe masura ce lucrurile se mai linistesc si timpul liber se mareste, sa recuperam incet incet si postarile mai vechi. Atat numele cat si adresa blogului se vor redenumi in CovAlpin, dar la baza vor fi aceiasi oameni.
Si daca tot suntem un club si avem si obiective, saptamana trecuta mi-am anuntat oficial intentia de a participa anul viitor la un concurs tip Ironman. Nu e un concurs la care vom participa toti membrii clubului, e o chestiune mai mult individuala. Dar atata timp cat port si reprezint numele aceluiasi club, ar trebui sa fie ok.
Asadar, la anul speram participarea la Ironman Nagyatád, in Ungaria. Pentru cei care nu stiu, concursul presupune parcurgerea a trei probe inot-bicicleta-alergare dupa cum urmeaza 3.8 km/180 km/42 km.

Si deci:

Ca sa mai facem si putin haz de necaz:


Sarind peste partea cu "you realize that you are not going to have sex with anyone for six months" clipul e genial. Si chiar daca n-ar fi, oricum, o sa fiu un ironman.

Spor la antrenamente, va urez!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu