miercuri, 3 august 2011

Plimbare-n Piatra Mare

Unde: Masivul Piatra Mare

Cine: Cipri, Zamostica, Diana, Suzi, Madalin, Emilienii, Ana, Balan, Iuli, Mircea, Laura, Bebe

Cand: 12.06.2011

Traseu: urcare prin canion, coborare pe familial. Pentru mine, Balan si Iuli de 2 ori Piatra Mare. Adica urcare sus, coborat in valea Garcinului, iara urcat sus, apoi coborat spre Bonloc.

Invitati in Piatra Mare, n-am putut refuza oferta. Asa ca dimineata ne-am pomenit o mana de oameni in gara din 'tuţ' Gheorghe. In Brasov ne-am intalnit cu Iuli, Balan si Mircea care planuiau o tura in Postavaru cu intoarcere prin Piatra Mare. No da' pana la urma s-au lipit de ceata noastra si lipiti au ramas.
Din Darste pana la Dambul Morii am mers pe jos, apoi i-am dat la deal prin canion.
Inca de pe forestierul ce duce spre canion, impreuna cu Balan si Iuli ne-am "despartit" de restul cetei, noi preferand o tura mai aeroba. Adica in masura in care ne tine, sa alergam. Asa ca fara sa mai pierdem vremea, ne-am pornit la deal in ritm "alert". Ajunsi sus in scurt timp, am coborat in Valea Garciunului unde am avut si un mic festin.

In urcare

Tanar si liber, vorba pletosului
 Fie vorba, urcarea celorlalti n-am idee in ce mod s-a desfasurat. Dupa ce fata aveau unii la sfasitul zilei, as pune la pariu Dacia ca n-a mers cam stralucit. No da, asta e.
Greu la deal



Imblanzitoarea de magari

Nota zece pentru foto, Cipri
Revenind, dupa festinul din Valea Garcinului am luat-o spre deal, alergand. Asa ca in scurt timp am fost sus, reunindu-ne cu ceilalti care atunci ajungeau.

Poza de grup, in Valea Garcinului



Pai ce gugustiucu' meu?!



A doua urcare

Superbie

Aproape de varf
 Sus pe varf ne-am reintalnit cu ceilalti, am bagat la ghiozdan, apoi am coborat spre cabana. De aici cu Balan si cu Iuli am continuat spre sirul stancilor-bunloc. Ne-a prins o ploaie cat toate zilele, de s-au cam udat chilotii pe noi, in ciuda echipamentului. La Bunloc am coborat direct pe partia de downhill, pentru a vedea cat de "tare" e. Atat de tare incat, dupa ce-am cazut un poponeata, efectiv curgeam la vale, prin noroi argilos.


Poza de varf (nu stiu de ce numai in 3)
 Dupa ce-am coborat Bunlocul, in scurt timp ne-am reintalnit cu ceilalti in Darste, apoi am asteptat autobuzul.
Valea Garcinului
Asteptand autobuzul
 In autobuz am cam terorizat lumea la propriu, curgea mocirla dupa mine. Sincere scuze, n-a fost intentionat!




Dupa autobuz, tren si acasa. Ajunsi acasa ne-am pus la povestit, Cipri tura "lui" si eu p-a "mea".

PS: anunt scuzele de rigoare  pentru rezumatul cam din scurt pe care l-am facut asupra turei. Acesta, se "datoreste" faptului ca, am fost cam ocupat in ultima vreme. Adica antrenamente+vreme faina+ture multe=sula timp. Asa ca, si viitoarele 10 postari vor fi tot cam in acelasi stil, mai scurteanu.

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu