luni, 14 noiembrie 2011

Inaugurare CovAlpin

Unde : Sugas Bai

Cand: 18-19-20. 11. 2011

Scop: inaugurare CovAlpin



Prezenta postare se vrea si invitatie pentru eventuali doritori, si mesaj "catre natiune".
Scurt pe doi, e vorba de un plan de-al nostru, acela de a ne organiza sub forma unui ONG, adica a unui club care va avea ca scop protectia naturii, promovarea sporturilor montane, promovarea turistica a zonelor montane din judetul Covasna si din tara, etc.
Astfel munca noastra va fi mai bine canalizata iar rezultatele, mai vizibile.
Asa ca, in weekendul 18-20 noiembrie la Sugas Bai, toti iubitorii de natura sunt invitati sa participe alaturi de noi la inaugurarea clubului. Mancarea, cazarea, bautura si voia buna sunt asigurate. Fiecare trebuie sa-si aduca izopren si sac de dormit, plus 2-3 senvisuri pentru tura de sambata. Dat fiind faptul ca vom face si baie in apa termala, costumul de baie si prosopul sunt puternic recomandate.
Statiunea Sugas Bai e situata la 12 km de Sfantu Gheorghe. Se poate ajunge pe jos cam intr-o ora jumate pe marcaj turistic sau cu masina (recomandat). Spre a ne usura putin munca, recomandam ca dupa posibilitati, sa veniti cu masina.
In tura de sambata, pretul biletului de tren va fi suportat de fiecare in parte. Astfel, Sfantu Gheorghe - Bixad 4.4 ron, sau 2.2 pentru studenti. Aceeasi suma si pentru retur. De transportul participantilor sambata dimineata de la Sugas Bai la gara Sfantu Gheorghe si seara, de la gara Sf. Gheorghe la Sugas Bai ne vom ocupa noi.

Dat fiind faptul ca traim in Romania, si mai suntem si la inceput de drum, vom percepe o taxa modica de: 5 lei/ persoana/ 3 zile. (nu 15 lei pentru 3 zile, 5 lei pentru 3 zile).


Programul va arata in felul urmator:


vineri:         sosirea participantilor
                  cina
                  karaoke

sambata:    mic dejun
                 tura tematica in zona Ciomatul 0Mare/ Sfanta Ana. Baie in apa termala la Bixad
                 cina
                 inaugurarea oficiala
                 program liber

duminica:   mic dejun
                 program liber
                 plecarea participatilor


Nota: in linii mari programul ramane cel stabilit. Pot surveni totusi modificari minore, in functie de cum decurge toata mascarada.
Confirmarea prezentei pana joi inclusiv, pe blog (la comentarii), pe email-ul meu ( andrei_postoaca@yahoo.com ) sau pe pagina de facebook a lu' Cipri . Pentru eventuale nedumeriri ne puteti contacta si la: Andrei- 0749199560, Cipri- 0763924529.

Va asteptam!







5 comentarii:

  1. bravo!! felicitari!! bineinteles succese groaznice in viata clubului!!!poate reusesc si eu sa ajung:D desi nu stiu cum o sa fac sa vin:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi multumim pentru invitatie, bucatele delicioase, plimbare si muzica! Pentru weekendul cu 3 nopti! Pentru mistret si mersul pe apa in Tinovul Mohos...
    Inca mai adorm imaginandu-mi ca ma scufund in frunzele din poteca si-mi pare rau ca nu am inghetat alaturi de voi in "piscina".

    La multi ani/noutati/ture si... CPNT-isti cu care sa impartiti bucuriile. :D

    Multumim!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne-a facut mare placere sa va avem alaturi si ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi.
    Multumim pentru urari!
    Va asteptam si pe la alte evenimente! ;)

    RăspundețiȘtergere