duminică, 29 ianuarie 2012

Ozunca Bai

Cand?...23,24-07-2011
Unde?... Camping The Valley - Ozunca Bai
Cine?...Tuti, Andi, Taczi, Maczi, Flo, Gabitza, Mimi si eu


...scurt pe 2 căci cu timpul stam prost și precum spunea și Tuti în postările anterioare , am rămas mult in urma cu postările. Asa ca am sa va relatez rapid inca o activitate outdoor de-a noastră!
Este vorba de o noua ieșire relax la Ozunca cu cortul.
Cu cortul pentru ca am făcut noi o pasiune în a dormi în cort, nu ca ar fi prea scump în căsuțe, cabane,pensiuni, hostel-uri, etc.
Ba chiar in noaptea ce despărțea cele doua zile ce le-am petrecut acolo Tuti a dormit în aer liber suspendat într-un hamac, băgat într-un sac de dormit si învelit cu o folie de supraviețuire!

Eu, Tuti si Flo am ajuns la locul cu pricina pe biciclete,  iar ceilalți cu mașinile.
Am ajuns cam împrăștiați, căci Taczi cu Maczi erau deja de o săptămâna acolo,  ulterior ajungand Andi cu Mimi si Gabitza cu "Bubi"(masina lui Andi), iar Tuti cu bita, pe urma mai pe după-amiaza, am apărut și eu cu Flo caci noi am lucrat pana pe la prânz!

De data asta nu era Howard acolo la carma camping-ului ci fică-sa Daniela care cred ca era la menopauza...:))
...da da, auzi mai, sa vii sa ne pui sa-l dam pe "Istețică"(radioul de 5/8cm.) mai încet ca deranjăm vecinii, hm nu-i de ras?

                                                                                    Doamne și ce privire rece si acra avea!

În fine, în rest totul ok!
Vreme super, mai puțin câteva minute cat au picat câțiva stropi de ploaie.
Grătar, bere rece, bai în ștrandul campingului cât și în  ștrandul termal din centrul "stațiunii", badminton și bumerang, pana a rămas bumerangul într-un copac, cocoțându-se Flo după el.
Mai rău a fost la coborâre pentru ca acel copac la baza nu avea crengi, obligându-l astfel sa sară de pe la 3-4m, iar nefericirea a făcut ca sa calce și strâmb la impactul cu solul...
Spre norocul lui nu a fost prea grav, insa  suficient încât sa nu poată pedala spre casa.
Asa ca spre casa am avut un alt coechipier și anume pe Gabitza, care a pedalat cei cca.40km chiar bine asi putea spune, având în vedere ca nu a mai pedalat demult și poate ca atât încă niciodată...:))

                                    



Pe seara am avut plăcerea de a ne incanta cu prezenta  Viktor cu juniorii lui care se întorceau de la o partidă de pescuit.
Astfel am băgat în noi și niscaiva pește făcut pe disc, demult nu am mai mancat caras de balta, o delicatese.
Multumiri Viktor si fir intins la urmatoarele escapade.
Cam atat, in mare...mai multe detalii in pozele ce urmeaza, eu ma retrag sa ma apuc de urmatoarea postare...bafta si la mai mare