marți, 31 ianuarie 2012

Vrancea again

Când: 07.11.2011

Cine: Cipri, Bălan, Bogdan mic, Gabi Munteanu, Andi, Daniela şi eu

La ultima ocazie când am urcat sus pe Lăcăuţi, stabilisem cu nea' Bujor că peste 2 săptămâni revenim în vizită sus la staţie. Aşa că ne-am organizat puţin şi astfel i-am avut alături de noi pe câţiva dintre colegii de suferinţă de la CPNT Braşov.
Aşa deci, plecat-am 5 din Sfântu, cu maşina lu' Cipri....pe drum n-am avut evenimente, cu excepţia aceluia când i-am gazat pe baieţi cu spray-ul de piper. Tuşeau toţi de-i lua naiba cu capul pe geam, eu cu greu m-am abţinut deşi stăteam în spate pe mijloc...până la urmă s-au prins băieţii, ocazie cu care mi-au umplut frigiderul cu carne.



Între timp urcat-am destul de repede....sus am făcut un mic (mare) ospaţ, timp în care ne-am bucurat de vremea superbă de care aveam parte. De pe Lăcăuţi, pe vreme bună, poţi vedea Curbura şi Meridionalii până-n spre Cozia. Dupa ospaţ eu am coborât din nou până in Comandău, ca să nu las fetele să urce singure.
După ce ne-am regăsit iarăşi sus, ne-am întins puţin la poveţti cu meteorologul, apoi eu cu Bălan am urcat pe ditai schela la o sedinţa foto, unde am cam îngheţat. Coborârea spre Comandău am făcut-o uşor uşor, la lumina frontelei.
O să las deci pozele să vă încânte

E frigălău la Comandău

Pure nature


Elefănţelul



Penteleul, peste un ocean de brazi

Festin 

Zâmbăreţele


Acelaşi Penteleu, în lumina apusului

Marea clocoteşte

Bălan în urcare



Apus peste staţia meteo


Spiritual

Ture senine!

PS: povestea lui Bălan, in care veţi vedea pozele făcute de el şi pe care eu nu le-am primit :))))